2013. június 25., kedd

Tonific a narancsbőr ellen mert a narancsot enni k - Jelenlegi ára: 4 999 Ft


Tonific a narancsbőr ellen mert a narancsot enni kell! /44444/A narancsot mindenki csak gyümölcsnek szereti! A zsír csak a kenyéren kívánatos! Akkor itt az idő szabaduljon meg a feleslegektől. Ön is csak az asztalon lásson zsírt, és narancsot! Az eszköz használata igen egyszerű, és gyorsan tapasztalhatja a hatását. Napról napra megújult test, megújult lélek, jókedv vidámság. Ha az ember jól érzi magát a bőrében, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb, és boldogabb. Élveza magabiztos sikereket.
Használat igen egyszerű, cserélhető fejekkel. Először a nagy töskés fej, a mély izmok ellazítására, zsírcsomók összetörésére. Ezt követően a pici dudoros fej a narancsbőr eltávolítására, majd a spirálos fej a jól megérdemelt kényeztetésért! Mert a szépségért nem kell szenvedni!
1db. Tonific maszírozó gép
6db. cserélhető fej
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2013-07-14 05:05
. Tonific a narancsbőr ellen mert a narancsot enni k - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése