2013. augusztus 12., hétfő

MTech DVR069HD autós menetrögzítő HD infra kamera - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Általános információk:
Tisztelt Érdeklődő!
Ön jelenleg egy internetes webáruház (cég) termékét böngészi. Ennek megfelelően csere nem aktuális, az ár fix, cserébe az alábbiakat kínáljuk Önnek:
- megbízható, magyar beszerzési forrás, magyar garanciális feltételek
- minimum 1 év garancia (ennél hosszabb garanciaidőt a termék adatlapján külön jelzünk)
- zömében AZONNALI szállítás raktárról (ennél hosszabb átfutási időt a termék adatlapján jelzünk)
- magyar nyelvű használati útmutató
- eredeti, original, bontatlan csomagolású, használatlan új termék (nem csomagolássérült, nem kiállított darab)
- névre szóló ÁFA-s számla
- gondos csomagolás, értékbiztosított szállítás, futárszolgálattal
- elérhető ügyfélszolgálat, gyors és pontos válaszokkal a felmerülő kérdésekre
- 8 munkanapos indoklás nélküli elállási jog gyakorlása
- 72 órás cseregarancia, minőségi kifogás esetén
- versenyképes ár, széleskörű kínálat
További információ igénye esetén készséggel állunk az Ön rendelkezésére, és örömmel vesszük, ha a többi termékünket is megtekinti: www. vaterabolt. hu/toparak
______________________________________________________________________________________________________________________
A termék ismertetője:
Egy apró műanyag kamera, ami mozgásérzékelővel van ellátva és videofelvételt készít mindenről, amit lát. Parkolás közben is jó szolgálatot tesz az M-TECH autós DV-R kamerája. Milyen üdítő, ha valaki nekünk tolat, miközben mi az esti vacsorához vesszük meg az alapanyagokat. Visszaérünk az autóhoz és meg van nyomva az autó eleje. A videofelvételen látszik a rendszám, mehet a feljelentés. Vagy vegyünk egy egyszerű autókázást a városban. Valaki index nélkül bevág elénk, mi meg nekimegyünk. Velem az is előfordult már, hogy az előttünk haladó féklámpája nem működik, mi meg majdnem belecsúszunk. Egy ilyen kütyüvel a felvételről egyértelműen kiderül, hogy nem mi voltunk a hunyók. Ha ez nem elég, még lekamerázhatjuk a minket lefotózó rendőröket. Nem mintha sokra mennénk vele, de jó érzés, hogy a nagy testvér velünk van.
Csomag tartalma:
M-TECH Car DV-R autós HD kamera
BL-5C akkumulátor
Micro USB – normál USB kábel
Kompozit VGA kábel
autós töltő
kamera bölcső
A micro USB kábellel akár számítógépen, akár egy megfelelő USB-hálózati adapterrel hálózatról is tölthetjük a kamerát. A kompozit VGA kábellel egyből TV-re kötve is megnézhetjük a felvételeket.
A kamera bölcső segítségével rögzíthetük az autóban a kamerát. A tappancs segítségével leginkább szélvédőre érdemes rögzíteni, de akár a szélvédő alatti konzolra is rácuppanthatjuk az eszközt. Érdemes a szélvédőre, mert így látja a kamera a legtöbbet az útból. Az autós töltő megfelelő hosszúságú, így akármekkora hodányban ülünk, nagy valószínűséggel el fog érni a szélvédő tetejétől az autós töltő bemenetéig a kábel.
Két dolog lett volna még hasznos, az egyik a HDMI kábel, a másik az SD kártya. Ezek ugyanis nincsenek a dobozban. Ha azt vesszük, SD kártyája úgyis mindenkinek van otthon, minimum a fényképező miatt. Plusz akkorát veszünk bele, amekkorát akarunk. Az eszköz egyébként a 64GB-os SD kártyákkal is elbodogul és normál méretű SD/SD HC kártyákkal működik.
Mivel vértezték fel az M-TECH MT-DVR-069HD autós kamerát?
6 db infravörös LED, automatikus sötétség érzékelővel
Ki-, bekapcsolható mozgás érzékelő
3 megapixeles 120 fokos nagylátószögű CMOS szenzor
4 féle felvételi mód (Full HD: 1920x1080px @ 15fps, WXGA: 1280x720px @ 30fps, D1: 848x480px @ 30fps, 640: 848x480px @ 30fps)
2. 5 TFT LCD kijelző
Beépített mikrofon (igen, hangot is vesz)
USB 2. 0 csatlakozó
Dátum és idő kijelzése (ki/be kapcsolható)
A 6 db infravörös mozgásérzékelős LED-ek jól jönnek a sötétben, a 120 fokos látószög pedig ideális az országút teljes belátására.
Menürendszer
Bekapcsolás után egy szimpla menürendszerbe jutunk, ahol a következőket állíthatjuk be:
Videófelvétel minősége (Full HD, HD, WVGA, VGA)
Mozgásérzékelés ki/be
Hang rögzítése ki/be
Dátum és idő beállítása
TV kimenet PAL/NTSC
Felvételi idő 2, 5 vagy 10 perc
Felvétel újrainduljon-e ki/be
A TFT kijelző alatt 4 gomb található: Menu, Down, Up és Mode. A beállítás menüben a fel/le billentyűkkel tudunk mozogni, az OK/Enter gomb viszont nem itt, hanem a kamera bekapcsoló gombja melletti (amúgy felvétel kezdése) gommbbail funkcionál.
Ha számítógépre van kötve a készülék, bekapcsolás után megkérdezi, hogy mit akarunk csinálni:
MSDC mód (háttértár)
PC Cam mód (webkamera)
Record
Az elsőnél gyakorlatilag az SD kártya tartalmát látjuk, a másodiknál pedig webkameraként tudjunk használni a készüléket. A harmadik a normál felvétel mód. A mode gomb nyomkodásával a kamera egyébként képes fényképezőgépként és diktafonként is funkcionálni. A fotók 5 megapixeles felbontásúak (2592×1944 pixel), a hang minősége pedig 11KHz, mono 16-bit.
Teszteredmények:
Bevetésünk során normál HD felbontásban és 2 perces időzítéssel próbáltuk (ez az alapértelmezett) az eszközt. A 2 perces darabokra vágott videót a menüben ugye beállíthatjuk még 5, illetve 10 percesre is, attól függően mit akarunk. Ha megtelik az SD kártya, az eszköz elkezdi a legrégebb videókat felülírni, ha az is betelik, akkor kezdődik elölről.
Őszintén ki merem jelenteni, igen meggyőző a képminőség ahhoz képest, hogy milyen kis méretű a kamera. Külön dícséretet érdemel a mikrofon zajszűrője, alig hallani a külső apró neszeket, a belső tér zajai (váltás, ablaktörlés) gyakorlatilag nem is hallatszanak. A dátumot és az időt ugyan elfelejtettük beállítani, de amúgy a felvétel aljára, nem pont középre, hanem egy kicsit jobbra kerül. Ez itt pont jó, nem takar el semmit a látványból(akit zavar, az kikapcsolhatja)
HD-ban ideális rögzíteni az M-TECH Car DV-R-rel. Jó tömörítési arány mellett még a minőség is egész jónak mondható. A színek nem túl jók, de nem is a legújabb Fast & The Furioust akarjuk vele leforgatni. Az utcatáblák és a rendszámok olvashatók, a hangminőség szintén elfogadható, annak ellenére, hogy mono. Viszont legalább nem zajos (földúton serceg egy kicsit, aszfalton viszont nem). A videók MJPG tömörítésűek, így szinte minden gépen lejátszhatóak. A másodpercenkénti 30 képkocka elég impozáns, mint ahogy a készülék ára is. Ha nem esik az eső, simán készíthetnénk vele az autó oldalára rögzített felvételeket is, ami elég menő. : )
Mindenképpen ajánlott olyan autósoknak, akivel történt már a bevezetőben említett kellemetlenség, de azoknak is hasznos lehet, akikbe a parkolókban havonta 1x nekitolatnak, majd elhajtanak. Egy ilyen kütyüvel elejét vehetjük az ilyen eseteknek.
______________________________________________________________________________________________________________________
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség: RENDELÉSRE van, 1-5 munkanapon belül szállítható
A termékhez elérhető szállítási módokat és aktuális árakat (ez termékenként eltérő lehet) a szállítási információk fülre kattintva tekintheti meg!


Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Az aukció vége: 2013-08-30 00:42
. MTech DVR069HD autós menetrögzítő HD infra kamera - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése