2013. augusztus 4., vasárnap

Képkeret, új - Jelenlegi ára: 490 Ft


Fontos!
Kérlek, licitálás előtt feltétlenül olvasd el a személyes átvételre és postázásra vonatkozó információkat a termék leírása alatt. Csak az ottani leírásnak megfelelően tudom átadni/elküldeni a termékeket.
Alku és csere sajnos nem érdekel!
A termékről
15*10 cm-s képkeret, üveg, új, dobozában. 20*15 cm az üveg, tehát a teljes méret. Enyhe csorbaság (valószínűleg gyártási hiba, lásd fotó) az oldalán.
Súlya csomagolással együtt kb. 500 g.
Kattints ide és nézd meg a többi termékemet is!
Átvétel:
Kérlek, akkor licitálj, ha tudod, hogy az aukció zárását követő két hét alatt ki tudod majd egyenlíteni a termék(ek) árát; ha ez nem sikerül, sajnos negatív értékelést kell adnom.
Ha licitálni szeretnél, de nem tudsz azonnal fizetni, az is megoldható, de ekkor kérlek, licitálás előtt egyeztessünk, hogy mikor tudnád kiegyenlíteni a vételárat.
1. Személyes átvétel: Budapesten a XII. kerületben, a Déli pu. -tól két megállóra a lakcímemen (kisbabával vagyok itthon, így nem tudom sehová elvinni) - napközben vagy este is jó. A másik lehetőség az V. kerületben a szüleim címén a Fővám térhez közel, esténként.
2. Banki úton: vásárlás után a termék árának AJÁNLOTT postaköltséggel megnövelt összegét várom a bankszámlámra, ezt követően 1-2 napon belül postázom a terméket. CSAK ajánlott feladással postázok!
Rózsaszín csekkes befizetést csak a címemre fogadok el, bankszámlára nem! Utánvéttel nem postázok!
Mielőtt licitálsz
Kérlek, ha bármi más érdekel a termékeimről, licitálás előtt kérdezz! Kérlek, csak tényleges vásárlási szándék esetén licitálj!



Jelenlegi ára: 490 Ft

Az aukció vége: 2013-08-10 21:29
. Képkeret, új - Jelenlegi ára: 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése